Αφροδισιολογία

Matoula clinic | skin & hair medical center
Αφροδισιολογία

Κονδυλώματα

Έρπης γεννητικών οργάνων

Γονόρροια

Σύφιλη

Αφροδισιολογία
Κονδυλώματα

Πρόκειται για μία ιογενή λοίμωξη από τους ιούς των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων HPV ( Human PapillomaVirus). Είναι το συχνότερο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, κατά το οποίο δημιουργούνται βλάβες στα εξωτερικά ή/και στα εσωτερικά γεννητικά όργανα.

Η διάγνωση τίθεται με την κλινική εικόνα και η δερματολόγος αφού εξετάσει λεπτομερώς όλη την περιοχή που ενδεχομένως πάσχει προτείνει την ενδεδειγμένη αγωγή, αναλόγως την κλινική περίπτωση. Στόχος είναι η εξαφάνιση των βλαβών και κατά συνέπεια η μείωση του ιικού φορτίου.

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι αντιμετώπισης των κονδυλωμάτων. Η ιατρός αναλόγως τον αριθμό, τη θέση και το μέγεθος των βλαβών ακολουθεί το κατάλληλο θεραπευτικό πλάνο ούτως ώστε να πετύχει την καλύτερη και πιο σύντομη θεραπευτική ανταπόκριση, χωρίς υποτροπές.

Το ιατρείο μας διαθέτει το πιο σύγχρονης τεχνολογίας μηχάνημα laser, με το οποίο καταστρέφονται τα κονδυλώματα χωρίς να καταλείπει κανένα σημάδι και χωρίς τη δημιουργία αντιαισθητικών ουλών στην ευαίσθητη αυτή περιοχή, που δημιουργούνται από παλαιότερες μεθόδους.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ