Κλινική Δερματολογία

Matoula clinic | skin & hair medical center
Κλινική Δερματολογία

Στην κλινική μας γίνεται διερεύνηση, διάγνωση και αντιμετώπιση όλου του φάσματος των νοσημάτων του δέρματος, των τριχών και των ονύχων καθώς και των αφροδισίων νοσημάτων, σε ενήλικες και παιδιά. Η ιατρός αναλαμβάνει επίσης και δερματικές νόσους που εκδηλώνονται στην ευαίσθητη περίοδο της κύησης.

Συγκεκριμένα, στο ιατρείο αντιμετωπίζονται νοσήματα όπως ακμή, δερματίτιδες, έκζεμα, ροδόχρους νόσος, αυτοάνοσα νοσήματα όπως ψωρίαση, λεύκη, φωτοδερματοπάθειες, νοσήματα του συνδετικού ιστού όπως ερυθηματώδης λύκος, σκληροδερμία και δερματομυοσίτιδα, λειχήνας, μέλασμα, κνησμός, μυκητιάσεις δέρματος, λοιμώξεις δέρματος, κνίδωση, μυρμηκιές, δερματικά έλκη, ονυχομυκητιάσεις καθώς και παθήσεις τριχών. Επίσης, γίνεται καταγραφή και χαρτογράφηση σπίλων για έγκαιρη και έγκυρη παρακολούθησή τους, καθώς και παρακολούθηση και follow-up ασθενών με ιστορικό καρκίνου του δέρματος.

Συν τοις άλλοις, αντιμετωπίζονται σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα όπως έρπης γεννητικών οργάνων, κονδυλώματα, σύφιλη, γονοκοκκική λοίμωξη – γονόρροια.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ