Ορθοδοντικό Ιατρείο

Ορθοδοντικό Ιατρείο

Matoula Clinic | Invisalign Center

Από τα αρχαία χρόνια, πριν ακόμη δημιουργήσουμε κάποια γλώσσα ως ανθρωπότητα και ανεξαρτήτως πολιτισμού, το χαμόγελο ήταν ένα από τα πρώτα σημάδια επικοινωνίας.

Με το χαμόγελο ή με την απουσία αυτού εκφράζουμε μία πληθώρα συναισθημάτων. Ένα χαμόγελο πολλές φορές λειτουργεί ανακουφιστικά, τόσο για εμάς όσο και για τους αποδέκτες του. Μας κάνει να φαινόμαστε όμορφοι και ευδιάθετοι και δεν έχει περιορισμούς, είτε χρησιμοποιείται στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική μας ζωή.

Η αξία και η δύναμη του χαμόγελου είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα διότι έχει μέσα του τη ζεστασία και τη φιλικότητα που χρειαζόμαστε στην καθημερινή μας ζωή και είναι ένα πολύ δυνατό πρώτο σημάδι εμπιστοσύνης όταν κάποιος μας γνωρίζει και σχηματίζει κάποια άποψη για μας.

Στη Matoula Clinic όλα ξεκινούν και τελειώνουν με ένα χαμόγελο. Ξεκινάμε με χαμόγελο τη θεραπεία σας και την τελειώνουμε χαρίζοντάς σας ένα υπέροχο χαμόγελο που το κρατάτε ως εφόδιο και σύμμαχο να σας συνοδεύει για όλη σας τη ζωή.

Και στα παιδιά, και στους ενήλικους στοχεύουμε πάντα στην ολική αναδιαμόρφωση του χαμόγελου, που εκτός από το αισθητικό κομμάτι, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη στοματική υγεία.

Με μία πληθώρα επιλογών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, κάθε περιστατικό και κάθε ασθενής μας εμπιστεύεται το χαμόγελό του κι εμείς του δείχνουμε τους τρόπους που υπάρχουν για να είναι η ορθοδοντική μία ευχάριστη εμπειρία προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιείται αποκλειστικά η μέθοδος Invisalign για παιδιά, έφηβους και ενήλικες και η ιατρός μας είναι μια εκ των Platinum Provider με πολύχρονη πείρα και συνεχή ενημέρωση στην τελευταίας τεχνολογίας τεχνική.

Κατά αυτόν τον τρόπο έχουμε:

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ