Ορθοδοντικό Ιατρείο

Ορθοδοντικό Ιατρείο

Matoula Clinic | Invisalign Center

Από την αρχαιότητα και πριν ακόμη αναπτύξει το ανθρώπινο είδος τη διαλεκτική, το χαμόγελο ήταν ένα από τα πρώτα σημάδια επικοινωνίας.

Με το χαμόγελο ή την απουσία του εκφράζουμε πληθώρα συναισθημάτων. Ένα χαμόγελο, πολλές φορές λειτουργεί ανακουφιστικά, τόσο για εμάς, όσο και για τους αποδέκτες του, διευκολύνοντας την επικοινωνία και κάνοντάς την περισσότερο λειτουργική. Προσδίδει ομορφιά και αναδεικνύει ευδιάθετο χαρακτήρα, είτε χρησιμοποιείται στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική μας ζωή.

Η αξία και η δύναμη του χαμόγελου είναι αδιαμφισβήτητες και το καθιστούν σημαντικό σύμμαχό μας, καθώς ενσωματώνει τη ζεστασιά και τη φιλικότητα που χρειαζόμαστε στην καθημερινή μας ζωή, αποτελώντας, ταυτόχρονα ένα πολύ δυνατό πρώτο σημάδι εμπιστοσύνης.

Στη Matoula Clinic όλα ξεκινούν και τελειώνουν με ένα χαμόγελο: ξεκινάμε με  χαμόγελο τη θεραπεία σας και την ολοκληρώνουμε,  χαρίζοντάς σας ένα υπέροχο χαμόγελο που το κρατάτε ως εφόδιο και σύμμαχο να σας συνοδεύει για όλη σας τη ζωή.

Τόσο στα παιδιά, όσο και στους ενήλικους στοχεύουμε πάντοτε στην ολική αναδιαμόρφωση του χαμόγελου, με διττό στόχο τη στοματική υγεία και την αισθητική.

Με μία πληθώρα επιλογών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, κάθε περιστατικό και κάθε ασθενής, μας εμπιστεύεται το χαμόγελό του κι εμείς του δείχνουμε τους τρόπους που υπάρχουν για να είναι η ορθοδοντική μία ευχάριστη εμπειρία προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιείται αποκλειστικά η μέθοδος Invisalign για παιδιά, έφηβους & ενήλικες και η ιατρός μας είναι μια εκ των Platinum Provider με πολύχρονη πείρα και συνεχή ενημέρωση στην τελευταίας τεχνολογίας τεχνική.

Κατά αυτόν τον τρόπο έχουμε:

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ