Ορθοδοντική εφήβων

MATOULA CLINIC | INVISALIGN CENTER
Oρθοδοντική εφήβων

Οι έφηβοι αποτελούν σημαντικό ποσοστό των ασθενών μας. Σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης ηλικίας διαθέτουμε μια πληθώρα λύσεων, που προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τόσο από ιατρική άποψη όσο και από άποψη αισθητικής. Στόχος μας είναι, η επίσκεψη στον ορθοδοντικό, να είναι μία ευχάριστη βόλτα αλλά και να τους προσφέρουμε ως εφόδιο ζωής ένα υπέροχο χαμόγελο που θα τους συνοδεύει για πάντα.”

Κατηγορίες μηχανισμών ορθοδοντικής θεραπείας

MATOULA CLINIC | INVISALIGN CENTER

Μεταλλικά σιδεράκια

Το ιατρείο μας χρησιμοποιεί σιδεράκια αποκλειστικά από τιτάνιο της αμερικάνικης εταιρείας ORMCO, η οποία είναι μία από τις καλύτερες στον τομέα της ορθοδοντικής. Το τιτάνιο είναι ευρέως διαδεδομένο υλικό όσον αφορά τη χρήση του στην ιατρική, αποτελεί ένα από τα πιο βιοσυμβατά υλικά, οπότε δεν εμφανίζει αλλεργίες σε αντίθεση με το νικέλιο που περιέχουν τα περισσότερα brackets.

Επίσης, έχουν καλύτερη συγκράτηση στα δόντια κι έτσι περιορίζονται τα ξεκολλήματα στα σιδεράκια. Τέλος, σε περίπτωση που χρειαστεί αξονική τομογραφία κατά τη διάρκεια της θεραπείας δε χρειάζονται αφαίρεση μιας και δεν ενοχλούν στη διαδικασία.

 

Κεραμικά σιδεράκια

Το ιατρείο μας χρησιμοποιεί κεραμικά σιδεράκια Clarity Advanced της 3Μ. Τα κεραμικά σιδεράκια είναι μία περισσότερο αισθητική επιλογή που συνδυάζει ταυτόχρονα μια καλύτερη εμπειρία.

Είναι τα πιο ανθεκτικά κεραμικά σιδεράκια που υπάρχουν και δε σπάνε, είναι στο φυσικό χρώμα του δοντιού (διαφανή) και έχουν μία χρωματική σταθερότητα μιας και δεν κιτρινίζουν με την πάροδο του χρόνου.

Invisalign Εφήβων
MATOULA CLINIC | INVISALIGN CENTER
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ